пʼятниця, 17 серпня 2007 15:48

У Луценка порадили Шуфричу спочатку зловити крокодила, а потім на дебати

Прес-служба "Народної самооборони" вітає завзяття, з яким міністр з надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич відробляє своє місце в списку Партії регіонів.

Про це йдеться у заяві прес-служби, якою "Народна самооборона" відреагувала на виступ Шуфрича в ефірі телеканалу "Ера": "Цієї активності явно не вистачало міністру під час фосфорної аварії, розрулювати яку він прибув із Лондона із значним запізненням.

Особливо тішить прагнення Нестора Івановича потрапити на телевізійні дебати з лідерами Блоку "Наша Україна – Народна самооборона". Нам зрозумілі душевні пориви п"ятого номера списку Партії регіонів, а в недалекому минулому – одного із збанкрутілих лідерів об"єднаних соціал–демократів. Підручники з виборчих технологій завжди радять політичним аутсайдерам частіше згадувати в пресі імена рейтингових політиків, щоб підвищити власний рейтинг.

Однак у лідерів блоку НУНС є значно важливіші справи – протягом наступних тижнів вони перебуватимуть у виборчому турі і не збираються проміняти спілкування з громадянами на поліпшення персонального рейтингу Нестора Івановича.

Залишається порадити "рятівнику" Нестору Івановичу не торгувати обличчям, а зайнятися нагальними справами. Наприклад, використати відпустку за прикладом Віктора Януковича – на покращення здоров"я, підірваного два роки тому струсом мозку. Не завадило б нашому герою заспокоїти нерви стрільбою з лука та "підкачати" м"язи, щоб не лякати журналістів голим торсом, як це було три роки тому в ЦВК, або під час "захисту" нині засудженого екс-губернатора Різака.

А ще краще - згадати про свої безпосередні обов"язки – рятувати людей на воді, гасити пожежі та ловити крокодила, який вже тривалий час знущається з керівних здібностей Шуфрича". УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Луценка порадили Шуфричу спочатку зловити крокодила, а потім на дебати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі