понеділок, 21 січня 2008 09:03

У Лос-Анджелесі розстріляли відвідувачів двох вечірок

 За один день в районі Лос-Анджелеса були здійснені напади на учасників двох розважальних вечірок. В результаті нападів є убиті і поранені.

Перший інцидент відбувся у районі Лонг Біч, де велика група молодих людей відзначала день народження. Невідомі увірвалися на вечірку і влаштували стрілянину. У результаті смертельні поранення отримали 17-річний хлопець і 15-річна дівчина. Обидва померли у лікарні.

Ще одна молода людина отримала легке поранення.

Інший інцидент відбувся у містечку Комптон поряд з Лос-Анджелесом. Події розвивалися за аналогічним сценарієм. Група з чотирьох чоловіків увірвалася на вечірку і відкрила вогонь. У результаті цього нападу поранення отримали 8 осіб, стан трьох з них оцінюється як критичний.

У обох випадках нападаючим вдалося втекти.

Поки немає інформації, чи були ці напади зв"язані між собою. У поліції не виключають, що могло йтися про з"ясування стосунків  між ворогуючими молодіжними бандами.

Відзначимо, що проблема молодіжної злочинності - дуже гостра у США. Багато хто вважає, що чимала провина лежить на владі, яка з одного боку малого що робить для того, щоб вирішити проблему підлітків з незабезпечених родин, а, по-друге, не вводять повну заборону на продаж вогнепальної зброї, повідомляє РБК.

Зараз ви читаєте новину «У Лос-Анджелесі розстріляли відвідувачів двох вечірок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі