середа, 29 серпня 2007 13:11

У Лос-Анджелесі "посланець мафії" прострілює ізраїльтянам ноги

У Лос-Анджелесі невідомий злочинець прострілює ізраїльтянам ноги, заздалегідь уточнивши особу своєї жертви. Експерти вважають це своєрідною "чорною міткою" в звичаях ізраїльської мафії. За останні півроку вже п"ятеро громадян Ізраїлю, що проживають в Лос-Анджелесі, постраждали від дій таємничого стрільця.

Злочинець діє за відпрацьованою схемою: спочатку стукає в двері квартири, пересвідчується, що ім"я та прізвище її мешканця вірні, після чого виманює його за двері й робить кілька пострілів із пістолета по ногах.

Перший подібний випадок стався десь півроку тому, а останній - в середині літа. На думку поліцейських, йдеться про ізраїльські кримінальні розборки.

Хоча жодна з жертв не є відомим злочинцем, усі вони, як вважає слідство, так або інакше мають зв"язки із злочинним світом.

У будь-якому випадку простріл ніг є досить традиційним методом "попередження" жертви в роботі ізраїльської мафії за кордоном, як, втім, і стрілянина по сідницях або поріз щік, пише видання, повідомляє NEWSru Israel.

Зараз ви читаєте новину «У Лос-Анджелесі "посланець мафії" прострілює ізраїльтянам ноги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі