вівторок, 22 травня 2007 19:14

У Лондоні відкривається щорічне Квіткове шоу Челсі (ФОТО)

На території Королівського госпіталю Челсі в Лондоні в 85-й раз проходить всесвітньо відома виставка квітів, організована Королівською спілкою садівників.

Більше 40 окремих садів просто неба і ста стендів під дахом Великого павільйону представлять увазі відвідувачів все найновіше і краще в сучасному квітникарстві і садово-парковому дизайні. Цього року на 40 місць на виставці претендували близько 300 учасників з різних країн світу.

Вчора увечері на Квіткове шоу приїхала Її Величність королева Великобританії Єлизавета Друга у супроводі членів сім"ї - герцога Едінбурзького Пилипа, принців Чарльза і Едварда з дружинами, герцога Кентського, герцога і герцогині Глостерськіх.

Серед інших знаменитостей, яких чекають в ці дні в Челси, актори Хелена Бонем Картер, Майкл Кейн, Джоан Коллінз, Джеремі Айронс, Імельда Стонтон, музиканти Вілл Янг і Боб Гелдоф, модельєри і дизайнери Пол Сміт, Філіп Трейсі, Вівьєн Вествуд та інші.

Організатори квіткового свята приготували для гостей 8 тисяч пляшок шампанського, 20 тисяч стаканів літнього коктейля "Піммс", 35 тисяч сендвічей і 110 тисяч чашок чаю та кави, повідомляє РИА Новости.

Фото Бі-бі-сі.

Зараз ви читаєте новину «У Лондоні відкривається щорічне Квіткове шоу Челсі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі