субота, 09 лютого 2008 14:30

У лобовому зіткненні "Ниву" розірвало на частини, водій загинув (ФОТО)
8

Автопригода сталась на об"їзній Житомира. Приблизно о 7.30 водій автомобіля Нива з невідомих причин спрямував авто на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з автомобілем Мерседес, що рухався назустріч у напрямку Києва.

Зіткнення було такої сили, що в Ниви відірвало передню частину і відкинуло її на відбійник. Кузовну частину Ниви якусь відстань ще протягнуло впритул до протилежного відбійника зустрічної смуги і відкинуло до її середини, де вона врешті і спинилась. Сріблястий Мерседес при ударі підскочив угору метра на півтора, і під нього потрапив автомобіль Москвич, що рухався слідом за Мерседесом.

Швидка майже одразу прибула на місце зіткнення, але водію Ниви допомога так і не знадобилась. В результаті удару його відкинуло в задню частину салону Ниви. Отримані травми виявилися несумісні з життям.

Водія Мерседеса врятували подушки безпеки. На фото видно, яким потужним було зіткнення. Лобове скло Мерседеса майже витовчено. Якби не подушки безпеки, шансів вижити практично б не було. З переламами кісток він був доправлений до лікарні.

Невідомо, що стало причиною трагедії. Чи то заснув водій Ниви, чи йому стало погано, чи в тумані і ранкових сутінках він не справився з керуванням. Крапку має поставити слідство, повідомляє Magnolia-TV.com

Зараз ви читаєте новину «У лобовому зіткненні "Ниву" розірвало на частини, водій загинув (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі