пʼятниця, 30 січня 2009 09:58

У лікарні пацюки покусали грудних дітей

Пацюки покусали двох грудних дітей, що знаходилися на лікуванні в дитячій лікарні підмосковного міста Серпухов, прокуратура Московської області почала перевірку в зв"язку з інцидентом, повідомляє в п"ятницю Генпрокуратура РФ.

"Двадцять восьмого січня близько 16 години в приміщенні 2-го відділення Серпуховської дитячої лікарні двоє грудних дітей, які перебували на стаціонарному лікуванні у зв"язку з важкою неврологічної патологією, зазнали нападу щурів. Це сталося під час годування малюків", - говориться в повідомленні на сайті прокуратури, повідомляєРІА" Новости".

Восьмимісячна дівчинка отримала від укусів рани кісток рук і носа, а річна дитина - рани обох рук. Загрози життю дітей немає, стан дівчаток задовільний, вони перебувають під постійним наглядом лікарів, повідомляє прокуратура.
Прокурор Московської області дав вказівку прокурору Серпухова провести перевірку за фактом надзвичайної події, в ході якої буде дана правова оцінка діям посадових осіб адміністрації лікарні, територіального відділу Роспотребнагляд, а також адміністрації міста Серпухова.

В подальшому матеріали перевірки спрямують до слідчих органів для вирішення питання про порушення кримінальної справи. Хід перевірки перебуває на особливому контролі прокурора Московської області, повідомляє Генпрокуратура.
Зараз ви читаєте новину «У лікарні пацюки покусали грудних дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі