середа, 10 жовтня 2007 08:32

У Ленінградській області сталась масова бійка місцевих з таджиками

Жителі селища Контолово Приозерського району Ленінградської області повідомили про масову бійку з таджиками-гастарбайтерами. Свідки стверджують, що в ніч з понеділка на вівторок в бійці брало участь близько 200-300 чоловік, озброєних колами, ланцюгами і арматурою. Оскільки до найближчого відділення міліції близько 60 кілометрів, міліціонери приїхали, коли вже були потерпілі.
За попередніми даними, декількох чоловік відвезли в Приозерську районну лікарню. Даних про їхній стан поки немає. Причини бійки також ще невідомі.

У селищі Контолово (інша назва - Понтонне) 10 років тому розташовувався окремий ЗРП(зенітний-ракетний полк), виведений свого часу з Польщі. Потім частина була розформована, а військове містечко армійці передали на баланс цивільних властей. Після цього поблизу раніше закритого селища стали з"являтися дачі, повідомляє "Газета.Ru".

Зараз ви читаєте новину «У Ленінградській області сталась масова бійка місцевих з таджиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі