вівторок, 19 червня 2007 10:59

У Ле-Бурже всіх здивував МіГ-29 (ФОТО)

Неймовірний політ російського винищувача МіГ-29 на відомому авіасалоні Ле Бурже у Франції. Літак летить, здається, всупереч всім законам природи. Завдяки особливому двигуну - МіГ-29 може виконувати елементи вищого пілотажу, недоступні бойовим літакам інших країн. За польотом стежили майже всі відвідувачі авіасалону.

На кожному салоні Ле Бурже є своя зірка. Минулого разу це був найбільший у світі літак "Аеробус-380".

Рене Портц, генеральний комісар авіакосмічного салону "Ле Бурже": "Цього року все навпаки, всі прагнуть побачити не великий, а навпаки, дуже маленький, але абсолютно феноменальний літак "МіГ-29М ОВТ".

Коли улюбленець публіки піднявся у небо, навіть скептикам залишалося визнати: між минулим і майбутнім є тільки "МіГ-29М ОВТ". Дивитися на нього збіглися навіть ті, хто у той момент підписував важливі міждержавні контракти. Те, що винищувач робить у повітрі, здається неймовірним і повторити це не зможе ніхто у світі. Він скидає швидкість до нуля, падає вниз перпендикулярно до землі і знову, роблячи запаморочливе сальто, злітає у повітря, повідомляє Первый канал. 


Зараз ви читаєте новину «У Ле-Бурже всіх здивував МіГ-29 (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі