четвер, 28 лютого 2008 12:27

У Латвії затримали чоловіків, які продавали маленьких дівчаток через Інтернет

У Латвії затримана група чоловіків, яких підозрюють у залученні неповнолітніх дівчаток до заняття проституцією. Як повідомляє інтернет-газета NovoNews, підозрювані сутенери пропонували послуги дітей через крупний сайт у Мережі. Про який саме ресурс йдеться, не уточнюється.

Як стало відомо співробітникам Управління боротьби з організованою злочинністю латвійської поліції, в розміщеному в Інтернеті оголошенні пропонувалися послуги сільських дівчаток різного віку і за різними цінами. Зокрема, за 16-річну дівчинку просили 350 лат (близько 3,7 тис. грн), за 14-річну – 500 лат (5,1  тис. грн). За 700 лат (7,2 тис. грн) можна було отримати незайману.

Наголошується, що викрити сутенерів допоміг журналіст газети Latvijas avize. Якщо підозрювані будуть засуджені, їм загрожує від восьми до дванадцяти років, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Латвії затримали чоловіків, які продавали маленьких дівчаток через Інтернет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі