середа, 25 квітня 2007 10:44

У Латвії пройде чемпіонат по перенесенню дружин

У Латвії вперше пройде чемпіонат по перенесенню дружин. Захід під назвою "Віднеси мене на гору" відбудеться 16 червня в парку відпочинку Рамкалне, розташованому недалеко від Риги.

Як пише в понеділок з посиланням на місцеве радіо інтернет-газета NovoNews, відкритий чемпіонат республіки буде організований по моделі усесвітнього чемпіонату, який ось вже 12 років проходить у Фінляндії. Подібні змагання влаштовувалися і в Естонії.

Єдиною відмінністю латвійського чемпіонату буде те, що чоловікам доведеться нести свою ношу, тобто своїх жінок, в гору. У регламенті змагання визначено, що жінки повинні бути не легше 50 кілограмів. При цьому в чемпіонаті можуть брати участь пари, що досягли 18 років і не обов"язково офіційно зареєстровані як чоловік і дружина. Правда, для того, щоб стати учасником змагання кожна пара повинна прожити разом не меншого року, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «У Латвії пройде чемпіонат по перенесенню дружин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі