понеділок, 26 лютого 2007 10:19

У Кривому Розі вибухнув 5-поверховий житловий будинок

В результаті вибуху в п"ятиповерховому будинку в Кривому Розі, що відбувся близько 4 ранку в понеділок, постраждало двоє людей, загиблих поки не знайдено. Рятувальники не виключають, що під завалами ще можуть знаходитися люди.

Госпіталізовано чоловіка, який знаходився під завалами, а також літню жінку з діагнозом гіпертонічний криз. За даними рятувальників, в результаті вибуху повністю знесло практично весь п"ятий поверх, а також сильно пошкоджений 4-й поверх будинку, на перших трьох поверхах вибиті вікна і пошкоджені стіни.

Попередньою причиною вибуху будинку є вибух газу.

Завершено розбирання завалів на п"ятому поверсі, продовжуються роботи з розбирання завалів на 4 поверсі. 10 людей були евакуйовані.

Постраждалим запропонували тимчасове житло в гуртожитку місцевої вовнопрядильної фабрики. Проте прийняли цю пропозицію лише жителі двох квартир, для інших рятувальники МНС зробили пункти обігріву і харчування, пише Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «У Кривому Розі вибухнув 5-поверховий житловий будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі