субота, 25 липня 2020 18:25

У Кривому Розі чоловіка тримали на прив'язі та катували

У Кривому Розі чоловіка тримали на прив'язі та катували
Правоохоронці звільнили викраденого чоловіка. Фото: Reuters

У Кривому Розі звільнили 27-річного чоловіка, якого викрали і незаконно утримували на прив'язі.

Потерпілого виявили з численними тілесними ушкодженнями. Його доставии доставили в лікарню. Про це повідомляє управління Нацполіції в Дніпропетровській області в суботу, 25 липня.

Як зазначається, у квартирі затримали і 31-річного зловмисника, причетного до злочину.

За даними правоохоронців, чоловіка викрав його знайомий біля під'їзду будинку. Він змусив його сісти в автомобіль та відвіз у власну квартиру, де надів на чоловіка нашийник і прив'язав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викрадення поліцейського: знайшли автомобіль злочинця

"Протягом двох днів він знущався над потерпілим, бив його і вимагав гроші. Також відібрав ключі від квартири, куди згодом прийшов і вкрав цінні речі", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, чоловіка затримали в порядку ст.208 КПК України. За катування, незаконне позбавлення волі і пограбування поліція відкрила кримінальні провадження (ч.2 ст.146, ч.1 ст.127, ч.2 ст.186 КК України).

Харківські правоохоронці взяли на гарячому членів етнічного угруповання. Місцеві мешканці, які неодноразово мали проблеми з законом, викрали людину та вимагали викуп. За звільнення потерпілого зловмисники вимагали $20 тис.

Зараз ви читаєте новину «У Кривому Розі чоловіка тримали на прив'язі та катували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі