четвер, 20 березня 2008 14:08

У Кривому Розі 17-річний хлопець зарубав сокирою батька

Аби приховати злочин, молодик вночі на автомобілі вивіз тіло до покинутого кар"єру. За два тижні на глибині 300 метрів рятувальники знайшли понівечені рештки людини.

Наприкінці лютого до Тернівського райвідділу криворізької міліції звернувся 60-річний пенсіонер. Стурбований чоловік повідомив, що вже більше тижня не бачив свого брата. Мовляв, 52-річний Сергій просто зник. За кілька днів його родич отримав від міліціянтів сумну звістку.

Оперативники отримали й зізнання: чоловіка вбив його неповнолітній син. Уже на перших допитах 17-річний Олександр детально розповів, як скоював злочин, і вказав, де саме треба шукати тіло батька. Почалося все зі звичайної побутової сварки.

Понівечене тіло вбитого відшукали лише за два тижні. Труп було складно піднімати на поверхню, а тому до операції залучили одразу вісьмох рятувальників. За їх допомоги в покинутій шахті знайшли й речові докази.

Наразі слідчі впевнені, що у розслідуванні цієї кримінальної справи майже не залишилося білих плям. Тож, за два місяці матеріали слід очікувати в суді. Попередньо, 17-річному Сашкові загрожує до 10 років позбавлення волі, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «У Кривому Розі 17-річний хлопець зарубав сокирою батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі