пʼятниця, 06 липня 2007 12:57

У Криму зловили литовського кілера

 Литовець, який звинувачувався у здійсненні кількох замовлених вбивств у себе на батьківщині і в країнах Євросоюзу, працював рятувальником на пляжі в Алупці. Як повідомив співробітник прес-служби Київського міськуправління МВС Володимир Дмитренко, іноземець затриманий за підозрою у скоєнні тяжких злочинів.
На території України прибалтієць знаходився нелегально, живучи по фальшивому паспорту.
- Для громадян Євросоюзу у нас в"їзд безвізовий. Прибувши сюди, вони повинні реєструватися у місцевих органах влади, але ніхто цього не робить, тому часто такі люди знаходяться на території країни абсолютно безконтрольно. Тут недорого, близько до Європи, можна спокійно відсидітися, – відзначив Дмитренко.
У Криму 34-річний уродженець Вільнюса часто міняв місце проживання, ніде довго не затримуючись. Під час арешту у нього вилучили пістолет Макарова.
В даний час його затримано по звинуваченню в незаконному зберіганні зброї, відносно його причетності до решти злочинів ведеться слідство. Крім того, затриманого готують до екстрадиції, повідомляють Новости Крыма.

Зараз ви читаєте новину «У Криму зловили литовського кілера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі