пʼятниця, 04 грудня 2015 15:10

У Криму "заморозили" будівництва

У Криму "заморозили" будівництва
Заборона діятиме до скасування режиму обмеження споживання електроенергії

У Криму заборонили будівельні та ремонтні роботи на час дії режиму надзвичайної ситуації. Про це йдеться в розпорядженні, опублікованому на сайті так званого "голови Криму" Сергія Аксьонова.

"З метою мінімізації негативного впливу під час надзвичайної ситуації і до скасування режиму обмеження споживання електричної енергії підприємствам, організаціям, установам Республіки Крим усіх форм власності, які є споживачами електричної енергії з електроенергетичної системи Криму, утриматися від проведення всіх видів будівельних і ремонтних робіт", - йдеться у розпорядженні.

Документ передбачає можливість проведення ремонтних робіт тільки за необхідності запобігання аварійних ситуацій та їх наслідків.

Нагадаємо, 22 листопада через підрив електроопор в Херсонській області в Крим перестала надходити електроенергія з материкової частини України. На півострові оголошений режим надзвичайної ситуації.

Зараз ви читаєте новину «У Криму "заморозили" будівництва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі