понеділок, 15 вересня 2008 16:37

У Криму впала парапланеристка з Києва

В Криму під Коктебелем постраждала 30-річна парапланеристка з Києва.

Як повідомляє прес-служба Головного управління МНС України в Криму в понеділок, надзвичайна подія сталася 12 вересня на горі Джан-Кутаран.

Щорічно на горі Клемент"єва проходять змагання з дельта- і парапланерного спорту. У них беруть участь спортсмени практично зі всіх країн СНД. Спортсмени стартують з гори Клемент"єва, парять в повітрі і приземляються біля її підніжжя.

Четверо киян приїхали подивитися змагання. Всі вони є спортсменами-парапланеристами і мають хорошу підготовку. Цього дня тренування, за словами очевидців, проходили в непростих метеоумовах - поривчастий вітер, похмуро.

Парапланеристка (1978 р.н.), яка стартувала з гори в районі Двох"якірної бухти, парила у висхідних потоках, при цьому, не дивлячись на вітер, що посилився, вона вирішила продовжити польот. Її віднесло у бік гори Джан-Кутаран в зону сильної турбулентності, після чого параплан впав.

Швидка допомога не змогла добратися до потерпілої через складний рельєф. Співробітники оперативної групи міськуправління Феодосії МНС на носилках доставили жінку до машини швидкої допомоги.

З численними ударами і компресійним переломом грудного відділу хребта потерпіла госпіталізована в травматологічне відділення міської лікарні Феодосії N1, повідомляє Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «У Криму впала парапланеристка з Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі