середа, 11 червня 2008 15:12

У Криму викрито шість будинків розпусти

У Севастополі під час спеціальних заходів працівники міліції виявили 6 фактів організації та утримання будинків розпусти.

Про це повідомили у відділі зв`язків з громадськістю УМВС України в Севастополі. В УМВС також повідомили, що з початку року працівники севастопольської міліції порушили 9 кримінальних справ щодо осіб, які, використовуючи рекламні оголошення в газетах, організували масажні салони, де надавали послуги інтимного характеру. Здебільшого реклама інтимного характеру виходить у газетах під рубриками "знайомство" або "масаж".

Співробітники міліції задокументували 124 факти занять проституцією. Щодо правопорушниць складено адміністративні протоколи. Також задокументовано 2 факти поширення порнографії в мережі Інтернет.

За фактами надання інтимних послуг характеру "еротичний масаж" 6 кримінальних справ спрямовано на розгляд у суди. За двома триває слідство, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Криму викрито шість будинків розпусти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі