понеділок, 06 липня 2009 08:27

У Криму відбудеться кінофестиваль "Алые паруса"

У Криму відбудеться кінофестиваль "Алые паруса"
XVII Міжнародний дитячий кінофестиваль пройде у восьми найбільших населених пунктах Південного берега Криму з 6 по 12 липня.

З минулого року кінофестиваль називається "Алые паруса", повідомляє російський сайт "Кино-театр" з посиланням на дирекцію фестивалю.

Урочисте відкриття кіноогляду відбудеться в Ялті. У шоу буде задіяно не тільки найбільший зал Ялти "Ювілейний", але й набережна, і порт, куди пришвартується незвичайний казковий корабель з яскраво-червоними вітрилами.

"Таке грандіозне шоу пройде в Криму вперше. В день відкриття кінофестивалю "Алые паруса" 6 липня буде повністю перекрита набережна Ялти. Від місця швартування казкового корабля до "Ювілейного" прокладуть червону килимову доріжку. У шоу будуть використані унікальні піротехнічні спецефекти, барвисті феєрверки, новітні лазерні установки", - сказано в повідомленні.

Вітати дітей і гостей фестивалю будуть відомі російські та українські актори, представники російського, московського і кримського урядів.

У конкурсі беруть участь картини "Дванадцяте літо", "Безневинні створіння", "Обережно, діти!", "Спадкоємці" і "Перше кохання". Поза конкурсом юні глядачі подивляться датську комедію "Діти моєї сестри".

В рамках фестивалю пройдуть круглі столи з проблем дитячого кіно; майстер-класи знаменитих акторів і режисерів, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Криму відбудеться кінофестиваль "Алые паруса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі