понеділок, 25 жовтня 2010 08:12

У Криму потяг відрізав ноги військовослужбовцю

У Криму потяг відрізав ноги військовослужбовцю
У Феодосії (Крим) військовослужбовець, житель Черкаської області, потрапив під потяг і залишився без обох ніг.

Як повідомила прес-служба управління МНС України в Криму, нещасний випадок стався поблизу військової частини.

Потерпілого (1992 р.н) було доставлено в травматологічне відділення Феодосійської міської лікарні № 1 з діагнозом: травматична ампутація двох нижніх кінцівок. Його стан важкий.

Обставини НП з'ясовуються.

Як повідомлялося, у п'ятницю на залізничному переїзді у селищі Брюховичи поблизу Львова залізничний кран зіткнувся з легковиком, двоє людей загинули. Також у важкому стані госпіталізовано дитину у реанімаційне відділення дитячої лікарні Львова.

За даними ДАІ, автомобіль Mercedes виїхав на залізничну колію, якою вже рухався локомотив. Після зіткнення локомотив протягнув іномарку ще близько 100 метрів по колії від переїзду.

Відзначимо, це вже не перша аварія на залізничній дорозі в Україні.

Найгучнішою та найкривавішою стала ДТП в Марганці Дніпропетровської області, де на залізничному переїзді пасажирський автобус зіткнувся з потягом. В результаті аварії загинуло 45 людей.

Того ж таки дня поблизу Запоріжжя потяг протаранив трактор. У результаті якої загинув тракторист, який почав рух через залізничний переїзд на заборонений сигнал семафора.

Наступного дня водій швидкої допомоги з породіллею порушив правила дорожнього руху, виїхав на закритий переїзд, де зіткнувся з локомотивом пасажирського потягу. Загинули подружня пара і фельдшер швидкої.

Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «У Криму потяг відрізав ноги військовослужбовцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі