середа, 12 серпня 2009 14:39

У Криму міліціонери забили до смерті місцевого жителя

У Криму міліціонери забили до смерті місцевого жителя

Прокуратура Євпаторії (Крим) минулого тижня (3-7 серпня) порушила кримінальну справу за фактом побиття співробітниками міліції місцевого жителя, що призвело до смерті потерпілого.

Про це розповіло джерело в Головному управлінні Міністерства внутрішніх справ у Криму.

За його словами, на початку серпня співробітники патрульно-постової служби Євпаторії затримали на одній з вулиць міста п"яного місцевого жителя і доставили його в міський відділ міліції.

Після проведення бесіди затриманого було відпущено додому, де через декілька годин він помер.

"Розслідуванням цього інциденту займається прокуратура, оскільки смерть євпаторійця пов"язують з нанесенням йому тілесних ушкоджень у міськвідділі міліції", - повідомило джерело.

За його інформацією, за даним фактом прокуратура Євпаторії порушила кримінальну справу за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу (нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що викликали смерть потерпілого).

За підозрою в злочині затримано чергового інспектора євпаторійского міськвідділу міліції, він знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання.

За матеріалом proUA.com

Зараз ви читаєте новину «У Криму міліціонери забили до смерті місцевого жителя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі