вівторок, 25 листопада 2008 11:24

У Криму Мерседес врізався в автобусну зупинку: 1 людина загинула

Одна людина загинула, ще четверо одержали травми в результаті дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася сьогодні вночі на трасі Феодосія-Сімферополь у Криму.

Як повідомили у прес-службі Головного управління МНС України в АРК, водій автомобіля "Мерседес" не впорався з управлінням - машина врізалась у бетонну конструкцію автобусної зупинки на повороті до селища Коктебель. "Удар був таким сильним, що "іномарка" пробила стіну зупинки. У машини повністю розтрощило передню частину і знесло дах", - йдеться в повідомленні. Один з пасажирів "Мерседеса" загинув.

На місце автоаварії прибули рятувальники, ДАІ і "швидка допомога". Рятувальникам довелося використовувати спецтехніку, аби витягнути з понівеченого автомобіля пасажирів, які сиділи позаду і тіло загиблого.

26-річний водій "Мерседеса" і троє пасажирів (усі жителі Феодосії) одержали закриті черепно-мозкові травми, струси головного мозку, удари і переломи. Усіх чотирьох госпіталізовано до міської лікарні Феодосії, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «У Криму Мерседес врізався в автобусну зупинку: 1 людина загинула». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі