середа, 01 грудня 2010 12:58

У Криму автобус з пасажирами влетів у джип (ФОТО)

У Криму автобус зіткнувся з позашляховиком: одна людина загинула, двоє травмовані.

Про це повідомила прес-служба Департаменту ДАІ МВС України.

Як йдеться у повідомленні, 30 листопада близько 16-ї години на 401 км автодороги Херсон-Керч водій автобуса "ГАЗ" виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем Mitsubishi Outlander.

Внаслідок ДТП водій автомобіля Mitsubishi від отриманих травм помер у Керченській лікарні. Двоє пасажирів автобусу отримали тілесні ушкодження, з якими були доставлені до медичного закладу.

Автобус виконував приміський рейс "Керч - Марфівка". На момент скоєння ДТП у салоні знаходилося 9 пасажирів. Ведеться розслідування дорожньо-транспортної пригоди.

Як повідомлялося вчора, у Кіровограді легковик зіткнувся з автобусом. Після цього автобус перекинувся. Внаслідок ДТП водій і пасажир автомобіля Chevrolet та троє пасажирів автобуса отримали тілесні ушкодження, з якими були доставлені до місцевої лікарні.

Нагадаємо, минулої п'ятниці на Харківщині водій автомобіля "ВАЗ-2115" допустив зіткнення з автобусом "Богдан". Внаслідок ДТП водій автомобіля "ВАЗ" від отриманих травм загинув на місці події, а водій та восьмеро пасажирів автобусу отримали тілесні ушкодження.

Ще раніше у Криму рейсовий автобус "БАЗ" з'їхав у кювет і перекинувся. Унаслідок ДТП 19 пасажирів автобуса отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Криму автобус з пасажирами влетів у джип (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі