середа, 19 грудня 2007 13:24

У кримських чиновників виявлені фальшиві дипломи

Прокурорська перевірка виявила у ряду кримських чиновників фальшиві дипломи.

Як повідомили в прес-службі прокуратури Автономної Республіки Крим, підроблені дипломи виявлені у завідуючого одного з секторів Міністерства промислової політики, транспорту, зв"язку і паливно-енергетичного комплексу АРК, а також головного фахівця одного з відділів кримського Міністерства житлово-комунального господарства.

"Причому співробітник Міністерства ЖКГ намагався, використовуючи фальшивий диплом, отримати другу спеціальність - без вступних іспитів поступив в Університет економіки і управління", - відзначили в прес-службі прокуратури.

Крім цього фальшивою виявилася вища освіта головного фахівця одного з відділів комітету АРК по земельних ресурсах.

За фактами використання підроблених документів прокуратурою Криму відкриті кримінальні справи. Працівники з липовими дипломами звільнені з посади, підкреслюють в прокуратурі.

Всього за результатами перевірки дотримання законодавства про боротьбу з корупцією в держслужбі, що почалася в кінці минулого року, органами прокуратури Криму відкрито 19 кримінальних справ. Підроблені дипломи використовували заради посади в податковій міліції, ветлабараторії, Пенсійному фонді, управлінні праці і соцзахисту, у ряді місцевих рад, повідомляє АМИ ""Новости - Украина"".

Зараз ви читаєте новину «У кримських чиновників виявлені фальшиві дипломи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі