пʼятниця, 13 листопада 2015 10:52

У Кремлі пообіцяли "вивчити" відео з погрозами "Ісламської держави"

У Кремлі пообіцяли "вивчити" відео з погрозами "Ісламської держави"
Фото: ntv.ru

Відео з погрозами на адресу Росії, яка від імені терористичного угрупування "Ісламська держава" поширили напередодні, передадуть "для вивчення" спецслужбам.

Про це сказав прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков на прохання прокоментувати інформацію, що з'явилася в інтернеті відеозапис, передає "ТАСС".

"Я читав повідомлення про це відео, однак я його не бачив, я не знаю достовірність цього відео, не знаю достовірність цих джерел, але в будь-якому випадку не сумніваюся, що це матеріал для розгляду нашими спеціальними службами", - сказав Пєсков.

Нагадаємо, вчора в інтернеті з'явилося відео, в якому бойовики "Ісламської держави" чистою російською мовою погрожують "пролити океан крові" в Росії.

З 30 вересня Росія розпочала офіційну кампанію в Сирії на підтримку режиму Башара Асада. Громадянська війна в Сирії триває з 2011 року. Основні сторони конфлікту - офіційний уряд країни на чолі з президентом Асадом, терористична організація "Ісламська держава", опозиційні групи, ісламісти і курди.

Зараз ви читаєте новину «У Кремлі пообіцяли "вивчити" відео з погрозами "Ісламської держави"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі