пʼятниця, 16 жовтня 2009 13:52

У Кременчуці в будинках-боржниках не буде тепла

У Кременчуці в будинках-боржниках не буде тепла

У Кременчуці (Полтавська область) будинки, що заборгували КП "Теплоенерго" від 30 до 100 тис. грн за надані послуги, не підключають до опалювального сезону, повідомив віце-мер Микола Порицький журналістам у п"ятницю.

За його даними, таких будинків налічується близько 40.

"Через великі борги ми їх не підключатимемо до останнього. Повинен бути або договір про реструктуризацію дборгу або вони повинні погасити половину заборгованості. Якщо ніяких зрушень не буде, взагалі не підключатимемо. Хай подають до суду, в КРУ", - сказав він.

Віце-мер додав, що такий крок дав позитивний результат, і представники 10 будинків вже звернулися до влади з наміром вирішити дану ситуацію.

Він також додав, що ВАТ "Полтаваобленерго", яке забезпечує теплом і гарячою водою нагірну, центральну частину міста і селище Молодіжне, також планує не підключати будинки-боржники до опалювального сезону.

Разом з тим Н.Порицький повідомив, що місто отримало розпорядження від газопостачальників про відключення КП "Теплоенерго" від газу через заборгованість у розмірі 2,4 млн. грн.

"15 жовтня нас повинні були відключити, але не відключили. Від нас ДК "Газ України" вимагає стовідсоткової оплати. Нам потрібні гроші, тому не платите - не отримуєте послугу", - сказав віце-мер, додавши, що борг населення перед КП "Теплоенерго" складає 6,1 млн. грн, перед "Полтаваобленерго" - 31 млн. грн.

КП "Теплоенерго" обслуговує декілька районів міста.

За матеріалом Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «У Кременчуці в будинках-боржниках не буде тепла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі