четвер, 29 березня 2007 16:19

У Красноярську знайдена ще одна жертва маніяка

У Ленінському районі Красноярську, на вулиці Шевченка виявлено тіло дівчинки. Є припущення, що це Поліна Малькова, яка зникла 19 березня але офіційно це поки не встановлено.

Ленінський район, в якому виявлена загибла дитина, розташований поряд із Кіровськім, де жила зникла Поліна Малькова. П"ятирічна Поліна пропала 19 березня, коли мати відпустила її пограти у дворі дома.

Поліну було оголошено у федеральний розшук. За інформацію про неї мер Красноярську Петро Пімашков оголосив винагороду в півмільйона рублів.

Відзначимо, що рік тому приблизно в ті ж дні березня в Красноярську пропав 9-річний школяр Сергій Мальков. Його тіло було знайдене через шість діб після зникнення - 28 березня 2006 року в каналізаційному колодязі без ознак насильницької смерті. Незалежні експерти, що побували на місці, де знайшли тіло Сергія Малькова, вважають, що школяр не міг самостійно потрапити в цей колодязь.

Нагадаємо також, що 16 квітня 2005 року в Красноярську пропали п"ятеро школярів у віці 9-12 років. Діти були оголошені у федеральний розшук, пошуки продовжувалися 21 день. 8 травня в Красноярську, в покинутому колекторі були знайдені їх обгорілі останки. Проте встановити причину смерті всіх підлітків та ідентифікувати особу одного з них не вдалося до цих пір, повідомляє Newsru.com.

Зараз ви читаєте новину «У Красноярську знайдена ще одна жертва маніяка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі