вівторок, 24 квітня 2007 08:35

У Красноярську дворічна дівчинка впала з п"ятого поверху і залишилася жива

У Красноярську дворічна дівчинка, впала з вікна квартири на п"ятому поверсі. Це відбулося в той момент, коли мати дівчинки "залишивши на хвилину дитину без нагляду, вийшла з кімнати, щоб увімкнути пральну машину".

У цей момент дівчинка грала на підвіконні. Стулка вікна була відкрита, а замість скла була лише москітна сітка, яка, на думку матері, і повинна була захистити дитину від можливого падіння. Проте, як з"ясувалося, кріплення сітки не витримало, коли дівчинка на неї сперлася.

Падаючи майже з 20-метрової висоти, за твердженням очевидців, дівчинка зачепилася за розташовані нижче мотузки для сушіння білизни, і це дещо пом"якшило удар. І, хоча при падінні не відбулося ні єдиного перелому кісток, лікарі діагностували у дитини забиття головного мозку і черевної порожнини важкого ступеня. Зараз дівчинка знаходиться в реанімаційній палаті на штучному диханні", передає РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «У Красноярську дворічна дівчинка впала з п"ятого поверху і залишилася жива». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі