понеділок, 07 квітня 2008 16:06

У Кракові народилися п"ять дівчаток-близнят

У університетському госпіталі в Кракові молода мама народила п"ятьох дівчаток-близнят.

"Пацієнтка знаходилася під нашою опікою, починаючи з 18-го тижня вагітності. Діти дійсно почувають себе нормально, враховуючи те, що народилися передчасно. Вага кожної з дівчаток близько 800 грамів", - повідомила журналістів прес-секретар госпіталю Ганна Недзведзка.

Дівчатка народилися раніше терміну - на 27-му тижні вагітності, їхній стан хороший, відзначають медики. Близнюки поміщені в інкубатор. Батьки вже дали імена новонародженим: Майя, Юлія, Олівія, Троянда і Ягода.

За словами медиків, мама відчуває себе добре. У госпіталі у момент пологів також знаходився щасливий батько, який не приховував своєї радості. Крім того, в клініку прибули всі найближчі родичі.

Тато новонароджених признався журналістам, що в майбутньому вони з дружиною сподіваються на появу ще однієї дитини - сина.

Як відзначають медики, народження "п"ятірні" - окремий, унікальний випадок. За статистикою, таке відбувається в одному випадку з 52 мільйонів. Нагадаємо, нещодавно в російській сім"ї подружжя Артамкіних також народилися п"ять дівчаток - пологи проходили в британському Оксфорді, оскільки всі пологові будинки Москви відмовилися вести цю багатоплідну вагітність, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «У Кракові народилися п"ять дівчаток-близнят». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі