субота, 01 вересня 2007 10:41

У корабельній аварії під Хайфою загинув українець

У результаті зіткнення кіпрського пасажирського корабля з вантажним судном під прапором Словаччини поблизу порту Хайфа загинув громадянин України.

Аварія сталася пізно увечері 30 серпня. Після зіткнення вантажне судно Shelly (раніше повідомлялося, що йдеться про риболовецьку шхуну) затонуло. За інформацією посольства України в Ізраїлі, з нього вдалося врятувати дев"ять з десяти українських моряків. До останнього часу продовжувалися пошуки ще одного громадянина України. Загиблий працював на Shelly мотористом.

У ніч на п"ятницю агентство Reuters передавало, що живими з води вдалося витягнути 12 чоловік і ще двоє моряків оголошені зниклими без вісті. На їх пошуки були направлені катери ВМС Ізраїлю і вертольоти.

За даними "Інтерфаксу", до складу екіпажа вантажного корабля Shelly входили десять українців і три громадяни Індонезії, повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на український МЗС.
Зараз ви читаєте новину «У корабельній аварії під Хайфою загинув українець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі