неділя, 22 липня 2007 13:44

У Комсомольську передумали встановлювати пам"ятник інспекторові ДАІ

Міськвиконком Комсомольска Полтавської області скасував своє попереднє рішення увічнити образ рядового постового співробітника ДАІ й відмовився встановлювати пам"ятник інспектору.

Про це журналістам повідомив скульптор виготовленого під замовлення пам"ятника Олег Рябо з посиланням на відмову органів виконавчої влади міста.

"У влади Комсомольска немає місця в місті для мого пам"ятника", - сказав Рябо.

За його даними, у мерію подзвонили з обласного управління ДАІ й попросили не ганьбити образ дорожнього постового.

Зараз скульптор почав шукати покупця для свого монумента й планує його продати за 20 тис. гривень.

Скульптор уточнив, що створив пам"ятник у натуральну величину на основі реального персонажа, його інспектор ДАІ має колоритні (пишні) форми, на кашкеті напис "ДАЙ", на грудях - орден "Дають - бери".

Як повідомлялося раніше, у Комсомольську вирішили встановити пам"ятник інспекторові ДАІ.

Однак невідомі проникли в майстерню скульптора й намагалися розбити створений ним пам"ятник.

Скульптор звернувся із заявою в прокуратуру із проханням розслідувати подію й не виключив, що "хуліганами" можуть виявитися колеги увічненого ним інспектора.

Полтавська область славиться своїми незвичайними монументами, зокрема, раніше в Комсомольську було відкрито пам"ятник бабусі, яка торгує насінням, а в Кременчуці наприкінці вересня 2006 року було відкрито пам"ятник сантехнікові, повідомляють Українські Новини.

Зараз ви читаєте новину «У Комсомольську передумали встановлювати пам"ятник інспекторові ДАІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі