понеділок, 02 листопада 2020 12:28

У книжці про Стуса надрукували рішення суду щодо Медведчука

У книжці про Стуса надрукували рішення суду щодо Медведчука
Видавництво "Vivat" починає відправляти замовлення на новий наклад книги. Фото: facebook.com/yuliya.argument

Видавництво "Vivat" у новому накладі книги "Справа Василя Стуса" надрукувало рішення Дарницького райсуду Києва щодо Віктора Медведчука.

"Vivat" уже починає відправляти замовлення читачам, повідомила генеральний директор "Vivat" Юлія Орлова у Facebook.

"Сьогодні 2 листопада. А це значить, що ми, як і обіцяли, починаємо відправляти ваші замовлення книги "Справа Василя Стуса".

Цей тираж особливий у всіх сенсах, але прийшла пора розповісти про підготовлений нами з Вахтангом Кіпіані сюрприз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий наклад книжки про Стуса вже пакують для читачів

Ми вирішили: документ - так документ. Тому на форзацах книги розміщено рішення дарницького райсуду про заборону книги в першій інстанції, яке може вступити в силу 18 листопада 2020 року, та передмова укладача книги Вахтанга Кіпіані", - йдеться у повідомленні.

Також вона зазначила, що у такому вигляді наклад надрукували вперше.

Книга "Справа Василя Стуса" вийшла друком у травні 2019-го. У книзі зібрані ключові документи з колишнього архіву КДБ. Тоді Медведчук був державним захисником українського поета. Він програв справу у радянському суді. Його звинувачують у порушенні адвокатської етики під час судового процесу. Політик не визнає своєї провини. Медведчук звернувся до суду з вимогою заборонити книжку Кіпіані, у якій, за словами політика, є висловлювання, які не відповідають дійсності.

Зараз ви читаєте новину «У книжці про Стуса надрукували рішення суду щодо Медведчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі