субота, 26 січня 2008 15:41

У клініці Беверлі Хіллз зірок "продають" частинами

Клієнти клініки пластичної хірургії дуже прискіпливі і не хочуть бути схожим на зірок в цілому. Секрети своїх пацієнтів розкривають хірурги з Беверлі Хіллз.

Очі як у Кеті Холмс, пухкі губки Анджеліни Джолі і тілесні форми Джесіки Біл - асортимент, який найчастіше бажають дістати клієнти клініки пластичної хірургії в Беверлі-Хіллз, повідомляє Reuters.

Ці визначальні ознаки трьох актрис очолювали список пластичних переваг, опублікований в огляді "найпривабливіше в голлівудських зірках".

За словами докторів Річарда Флемінга і Тобі Мейера, їх клієнти вельми обачно і вибірково копіюють своїх кумирів. Готуючись до операції, вони не прагнуть цілком скопіювати чийсь образ, але хочуть перенести на себе його кращі ознаки.

Так, найпопулярнішим за формою жіночим носом залишається те, що демонструвала актриса Кетрін Хейгл у фільмі "Анатомія Грей". А Кіра Найтлі виявилася володаркою ідеальних щічок. Нарешті, Періс Хілтон має найкрасивішу шкіру, вважають більшість жінок.

Серед чоловічих тілесних переваг на перше місце висувалися ніс Леонардо ДіКапріо, блакитні очі "останнього" Джеймса Бонда - Денієла Крейга і загальні форми футболіста Девіда Бекхема. Щоки чоловіки вважають за краще запозичувати у Джорджа Клуні, а губи у Метта Деймона, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «У клініці Беверлі Хіллз зірок "продають" частинами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі