середа, 02 січня 2008 10:11

У київській "хрущівці" згоріли дві людини

Внаслідок пожежі в "хрущовці" на Солом"янці в Києві 2 людей загинули, п"ятьох – госпіталізовано.

Як повідомили в Головному управлінні МНС України в місті Києві, трагічним підсумком стала пожежа, що затьмарила святкування багатьом мешканцям будинку по вул. Миколи Василенка, 23б, в Солом"янському районі.

Повідомлення про займання в квартирі на першому поверсі п"ятиповерхової "хрущівки" надійшло в оперативно-диспетчерську службу ГУ МНС 1 січня о 8 год.24 хв.

Миттєво до місця пригоди прибули підрозділи пожежно-рятувальної служби столиці. З квартири на першому поверсі, де виникла пожежа, вогонь швидко розповсюдився на загальну сходову клітину, таким чином позбавивши мешканців верхніх поверхів шляхів евакуації. З вікон третього та п"ятого поверху мешканці квартир благали про допомогу.

Загалом, було врятовано 10 людей. П"ятеро врятованих, в тому числі і діти, з отруєнням чадним газом, опіками та травмами потрапили до лікарні.

На жаль, не обійшлося без трагічних наслідків. Загинули дві мешканки квартир поверхом вище, які самостійно намагалися врятуватись.

Причини пожежі встановлюються. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У київській "хрущівці" згоріли дві людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі