понеділок, 27 жовтня 2008 09:54

У Київ з"їхалися старовинні автомобілі зі всього світу

На столичній Контрактовій площі в неділю можна було зануритися в історію автомобілебудування. Кожен, хто проходив повз Києво-Могилянську академію, міг бачити близько вісімдесяти ретромоделей родом з багатьох куточків земної кулі. Тут були представники британського, німецького, американського і, звичайно ж, радянського автомобілебудування.

Взяти участь міг будь-який автоаматор зі своїм "скарбом", абсолютно безкоштовно зареєструвавшись в організаторів. Розміщені стрункими лавами машини були обліплені допитливими киянами, що спеціально приїхали на них помилуватися.

Найстаровиннішим експонатом, представленим на заході, був ГАЗ-67 1943 року випуску: на таких автомобілях каталася ще Червона армія.

Близько полудня авто вирушили на "показові виступи" - програмою виставки запланований демонстраційний парад. "Машини часу" об"їхали історичну частину Києва від Контрактової до Європейської й назад, встигнувши "засвітитися" на Набережно-Хрещатицькій і Грушевського, повідомляє Сегодня

Зараз ви читаєте новину «У Київ з"їхалися старовинні автомобілі зі всього світу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі