пʼятниця, 16 травня 2008 17:46

У Києві знову грабують банки: 15 тисяч гривень викрав чоловік у білій сорочці

У Києві пограбували черговий банк. Інцидент стався серед білого дня в четвер, 15 травня, у відділенні "Індекс-банку" на вулиці Луначарського, 1/2.

За словами очевидців, до банку увійшов чоловік, приблизно 40 років. Одягнений був досить пристойно - у білій сорочці, чорних брюках і в чорних сонцезахисних окулярах. Заходив він як звичайний клієнт, поводився спокійно. Потім раптом дістав "предмет, схожий на пістолет", і почав вимагати гроші.

В момент нападу, окрім злодія і касира, в приміщенні нікого не було. За словами представників МВС, в приміщенні також не було ні охорони, ні відеоспостереження.

Злочинцеві вдалось винести з банку всю готівку з каси - 15 тисяч гривень і 500 доларів. Забравши виручку, він вибіг з приміщення, забіг в арку поряд з банком, і сховався у дворах. Проте міліції вдалося скласти фоторобот злочинця.

Варто зазначити, що це вже не перший подібний інцидент: за останній рік в Києві сталася рекордна кількість банківських пограбувань. Так, буквально минулого тижня, 7 травня, невідомий зробив розбійний напад на відділення "Міжнародного комерційного банку" на Оболоні. Зловмисникові вдалося "зірвати куш" в 40 тисяч гривень і втекти.

28 березня опівдні високий худорлявий чоловік в шкірній куртці без маски викрав з відділення "Укрпромбанка" на вулиці Князевий Затон 15 тисяч гривень і 100 доларів.

У лютому цього року в Києві було здійснено напад на відділення банку "Надра". Здобиччю невідомих стали 8 тисяч гривень і 8 тисяч доларів. Низка гучних пограбувань сталася у жовтні 2007 року, а також минулого літа і навесні, пише "Сегодня".

Зараз ви читаєте новину «У Києві знову грабують банки: 15 тисяч гривень викрав чоловік у білій сорочці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі