четвер, 03 квітня 2008 11:21

У Києві жінка замовила кілеру свого чоловіка

В такий спосіб колишня дружина хотіла успадкувати його двокімнатну квартиру, яку потім планувала продати. За вилучені кошти вона мала намір розрахуватися із вбивцею, а решту залишити собі.

До столичного УБОЗу звернувся невідомий і повідомив, що в Києві планують замах на одного чоловіка. Замовницею виявилася колишня дружина. За словами оперативників, діяти треба було швидко, адже жінка мала серйозні наміри, і обіцяла кілеру за роботу чимало грошей.

Олена Мельник, прес-секретар ГУБОЗ МВС України у м. Києві: "Вона планувала замовити чоловіка за 20 тисяч доларів, щоби заволодіти його квартирою. Квартиру планувала продати і розрахуватися із кілером. Вбивцю жінка знайшла через посередника, і пообіцяла заплатити 3000 доларів".

Розкриття такого злочину справа не з легких. Головне – на гарячому впіймати підозрювану, а для цього необхідно її переконати, що замовлення виконано. Паралельно треба було повідомити про ймовірний замах жертву. Це ускладнювало справу, адже невідомо як колишній чоловік замовниці відреагує на таку новину.

Олена Мельник, прес-секретар ГУБОЗ МВС України у м. Києві: "Які почуття у голові чоловіка, що його замовила колишня дружина. Думаю, радості не доставило".

Чоловік погодився викрити свою колишню. Для цього йому довелося підіграти слідчім та вдати з себе мертвого.

Гримерам довелося добре попрацювати над чоловіком, щоб той мав переконливий вигляд мерця. Робота була такою досконалою, що коли фотознімки показали замовниці, та на мить зраділа, що невдовзі таки стане власницею двокімнатної квартири.

Втім, довго радіти жінці не дали. Щойно вона прийняла роботу підставного кілера, як на її руки одягли кайдани. Поки що киянку затримали на три доби для обрання запобіжного заходу. Правоохоронці кажуть, зазвичай із такими доказами підозрювані швидко стають обвинуваченими, і невдовзі опиняються за ґратами, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «У Києві жінка замовила кілеру свого чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі