вівторок, 22 травня 2007 12:12

У Києві зарізали адміністратора ігрових автоматів

20 травня близько 19.00 в залі ігрових автоматів в Києві по вулиці О.Теліги спрацювала "тривожка". На місце виклику терміново прибув наряд Шевченківського відділу державної служби охорони.

– В приміщенні, навіть, стіни були заплямовані кров"ю. На підлозі стогнала жінка. Зловмисник наніс їй 9 ножових поранень в живіт, шию та бік. – пригадує прапорщик міліції Олександр Дацунік.

Правоохоронці викликали швидку. 44-річна Лариса померла по дорозі в лікарню. Від залу ігрових автоматів до дороги вели криваві сліди. Також на підлозі валявся гаманець із кредитною карткою. Саме за нею з"ясували прізвище підозрюваного, який мешкає на цій самій вулиці. Щоб знайти зловмисника, задіяли й кінологічну службу.

22-річного підозрюваного затримали в нього вдома. Він збирався до парку палити заплямований одяг. Свої речі та знаряддя вбивства В"ячеслав склав у сумку. Встиг зателефонувати із домашнього телефону комусь на мобільний.

Міліціонери кажуть, що затриманий залишив гаманець, як заставу, бо програвся в автоматах. Потім виник конфлікт із адміністратором. Грошей з місця злочину та власний гаманець забрати не встиг. Хоча деякі купюри були в крові.

Жінки, які знали потерпілу та зібралися біля місця пригоди казали, що давно радили вбитій покинути цю роботу. Підозрюваного доставили до рай управління ГУМВС України в м.Києві.



Олена ГРУДЗИНСЬКА

Зараз ви читаєте новину «У Києві зарізали адміністратора ігрових автоматів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі