четвер, 26 серпня 2010 11:00

У Києві заарештували головного інженера Південно-Української АЕС

У Києві заарештували головного інженера Південно-Української АЕС

У Києві 25 серпня затримано головного інженера Південно-Української АЕС (м. Южноукраїнськ, Миколаївська обл.) В"ячеслава Кузнєцова.

За неофіційною інформацією, Кузнєцова підозрюють у фінансових махінаціях при розпорядженні державними коштами та нанесенні збитку державі в особливо великих розмірах. Співробітника станції затримано на 72 години.

У відділі роботи з громадськістю та ЗМІ Південно-Української АЕС повідомили, що не мають в своєму розпорядженні такої інформації.

У той же час у приймальні Кузнєцова зазначили, що його немає на робочому місці "кілька днів". Обов"язки головного інженера виконує Володимир Бандурко, заступник головного інженера.

У Прокуратурі Миколаївській області підтвердили, що МВС розслідує кримінальну справу щодо зловживань на Южно-Української АЕС, проте підкреслили, що не давали будь-яких санкцій стосовно Кузнєцова.

Нагадаємо, головний інженер Південно-Української атомної електростанції В"ячеслав Кузнєцов був призначений в.о. генерального директора 3 червня 2009 року. Раніше від виконання обов"язків генерального директора був усунений Віссаріон Кім.

10 березня 2009 СБУ порушила кримінальну справу проти низки посадових осіб, в тому числі і генерального директора Південно-Української атомної електростанції Віссраіона Кім, за підозрою в заволодінні 13 млн. гривень державних коштів.

РБК-Украина, ТСН

Зараз ви читаєте новину «У Києві заарештували головного інженера Південно-Української АЕС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі