пʼятниця, 11 січня 2008 14:37

У Києві за вчорашній день згоріли 3 автівки

В четвер, 10 січня, о другій годині ночі на вулиці Бориса Гмирі (Дарницький район), у дворі житлового будинку загорівся автомобіль "Хонда-Акорд".

Займання ліквідували вчасно. Внаслідок пожежі був пошкоджений моторний відсік та лобове скло "Хонди". На щастя, в автівці під час пожежі нікого не було. Орієнтовний збиток становить 50 тисяч гривень.

Того ж дня, близько сьомої години ранку, у Голосіївському районі загорілася "Шкода-Октавія", пожежа сталася на узбіччі дороги. В результаті - вигоріли колеса та салон автомобіля.

За попередніми висновками фахівців, причиною неприємності стало необережне поводження з вогнем невідомих осіб.

Близько 20 години на розі проспекту Бажана та вулиці Дніпровська МНСникам втретє за день довелося ліквідувати пожежу в автомобілі: на цей раз горів "УАЗ 469", що стояв на проїжджій частині дороги. Внаслідок пожежі пошкоджено: салон, двигун, лакофарбове покриття, електропроводка. Причиною пригоди стала технічна несправність авто.

Загалом, у четвер, 10 січня, столичні рятувальники виїжджали на гасіння пожеж 14 разів, з яких сім разів доводилося гасити сміття та три рази автомобілі.

Враховуючи всі ці випадки, Головне управління МНС України в м. Києві звернулося до водіїв столиці з проханням зберігати в автомобілях вогнегасники, повідомляють Кияни.

Зараз ви читаєте новину «У Києві за вчорашній день згоріли 3 автівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі