понеділок, 20 вересня 2010 15:22

У Києві вилучили рекордну партію курильних сумішей

У Києві вилучили рекордну партію курильних сумішей
Правоохоронці вилучили в одному з кіосків, розташованих у Дарницькому районі Києва, близько 30 кг курильних сумішей. Ця партія стала рекордною для столиці з червня-місяця, коли було введено заборону на продаж на таких сумішей.

Як повідомили сьогодні, 20 вересня, в ГУ МВС України в Києві, правоохоронці провели низку оперативних заходів, у результаті яких затримали не тільки продавця заборонених сумішей, а й постачальника нелегального товару - 27-річного росіянина.

Зараз обидва порушники дають свідчення слідству.

Згідно з чинним законодавством, їм "світить" до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, в червні поточного року Кабінет міністрів заборонив продавати в Україні курильні суміші, прирівнявши їх до наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів.

Як повідомлялось сьогодні, співробітники Управління Служби безпеки України (СБУ) у Києві спільно з працівниками Київської центральної спеціалізованої митниці Державної митної служби України викрили та знешкодили міжнародне організоване злочинне угруповання, яке налагодило стійкий канал контрабанди з Китаю до України нової психотропної речовини JWH-250.

"Інтерфакс-Україна"

Зараз ви читаєте новину «У Києві вилучили рекордну партію курильних сумішей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі