середа, 27 серпня 2008 13:38

У Києві викрали доньку керівника нафтобудівної компанії

Працівники Головного управління боротьби з організованою злочинністю МВС України та УБОЗ ГУ МВС у м. Києві звільнили викрадену зловмисниками доньку одного з керівників столичної нафтобудівної компанії.

Як повідомили у прес-службі ГУБОЗ МВС України, за звільнення дівчини (1987 року народження) злочинці вимагали у її батька 200 тис. євро.

У ході спецоперації, яку було проведено на автошляху Київ – Бориспіль, під час передачі мічених грошей одного із зловмисників було затримано, заручницю звільнено. Викрадачем виявився приватний підприємець з м. Суми (1978 р.н.). Під час затримання він вчинив опір працівникам міліції. У затриманого, окрім інших речових доказів, вилучено пістолет іноземного виробництва та набої до нього.

За матеріалами спецпідрозділу БОЗ слідчим відділом Дарницького райвідділу ГУ МВС України в м. Києві порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 147 (захоплення заручників ) та ч. 4 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «У Києві викрали доньку керівника нафтобудівної компанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі