вівторок, 06 травня 2008 15:02

У Києві відбудеться концерт на підтримку Ані Лорак

У Києві відбудеться концерт на підтримку Ані Лорак

10 травня на Площі Незалежності в Києві відбудеться музична акція на підтримку Ані Лорак - конкурсантки від України на конкурсі "Євробачення-2008". У концерті візьме участь сама Ані Лорак, а також група "Мандри", Віталій Козловський, El Кравчук та інші.

Як повідомили в прес-службі Національної телекомпанії України, акція називається "Ані Лорак. Україна. Євробачення" і почнеться в суботу в 19-00. На концерті на Майдані, окрім вже названих виконавців виступлять Наталія Валевська, "SMS", "Алібі", Євгенія Власова, дует "Барселона", Катерина Бужинська, "Екс-президенти", Василь Лазарович, Наталія Волкова, Ілона Галицька, Тетяна Піскарьова, Оксана Пекун, Тетяна Комащенко.

В ефірі Першого Національного телеканалу йтиме пряма трансляція концерту.

Нагадаємо, Україна вже в шостий раз бере участь в пісенному конкурсі "Євробачення". Минулого року учасницею від України в Хельсінкі (Фінляндія) була Вєрка Сердючка, яка зайняла друге місце. Згідно з новими правилами EBU, не дивлячись на друге місце Сердючки на конкурсі, цього року Ані Лорак змагатиметься зі всіма виконавцями на рівних, починаючи з півфіналу. Півфінали відбудуться в Белграді 20 і 22 травня, фінал - 24 травня. Виступи виконавців пройдуть у найбільшому залі для глядачів на Балканах - "Бєлградській арені", здатній вмістити близько 20 тисяч глядачів.

"Євробачення -2008" стане найбільш представницьким за всю історію змагання. У нім візьмуть участь виконавці з 43 держав. Україну на конкурсі представить Ані Лорак з піснею "Shadylady", повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ.

Зараз ви читаєте новину «У Києві відбудеться концерт на підтримку Ані Лорак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі