пʼятниця, 04 травня 2007 12:16

У Києві в День Перемоги ветеранів частуватимуть кашею і не братимуть гроші за проїзд

Київська міська державна адміністрація вирішила організувати марш ветеранів Великої Вітчизняної війни, молоді й військових оркестрів на Хрещатику до Дня Перемоги 9 травня.

Про це сказано в розпорядженні Київміськадміністрації.

Марш відбудеться з 10:30 до 11:30.

Також міськадміністрація вирішила організувати 9 травня з 12:00 до 16:00 святковий мітинг і частування солдатською кашею на площі музею історії Великої Вітчизняної війни.

Під час проведення святкових заходів буде обмежено рух транспорту Хрещатиком, Майданом Незалежності, Європейською площею, вулицею Грушевського, площею Слави й вулицею Січневого повстання.

Крім того, цього дня на Хрещатику й Майдані Незалежності по радіо будуть транслюватися пісні на військово-патріотичну тематику.

Разом з тим, Київміськадміністрація вирішила організувати 9 травня безкоштовне перевезення ветеранів всіма видами громадського транспорту незалежно від форми його власності, а також безкоштовні послуги міського, міжміського й міжнародного (у межах СНД) телефонного зв"язку тривалістю до 10 хвилин.

Феєрверки й салют будуть запускатися в Солом"янському, Шевченківському, Дніпровському, Деснянському і з двох точок Печерського району, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «У Києві в День Перемоги ветеранів частуватимуть кашею і не братимуть гроші за проїзд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі