вівторок, 07 грудня 2010 10:47

У Києві у ДТП постраждали троє пішоходів (ФОТО)
5

У Дарницькому районі Києва "Chevrolet Aveo" зіткнувся з "Audi-100". У наслідок ДТП, яке сталось на перехресті вулиць Харківське шосе — Кунанбаєва, госпіталізовано 6 людей.

Як повідомила прес-служба ДАІ, водій автомобіля "Chevrolet" при виконанні обгону не впевнився у безпеці маневру, виїхав на смугу зустрічного руху, де і скоїв зіткнення.

Після цього "Chevrolet" здійснив наїзд на двох пішоходів. 42-річна жінка та 3-річний хлопчик переходили дорогу на дозволяючий сигнал світлофору. Одночасно з цим, автомобіль "Audi" виїхав на тротуар, де збив 18-річного перехожого.

Внаслідок ДТП обидва водії, пасажир автомобіля "Chevrolet" та троє пішоходів отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до медичних закладів міста.

Ведеться слідство.

Нагадаємо, 5 грудня в Миколаївській області зіткнулися автомобілі Chevrolet і ВАЗ-2109, в результаті чого загинули троє осіб.

Того ж дня у Приморському районі Маріуполя позашляховик Mitsubishi врізався у Волгу. У результаті ДТП двоє людей загинули на місці події, ще одна померла в лікарні.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Києві у ДТП постраждали троє пішоходів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі