вівторок, 18 листопада 2008 12:50

У Києві стріляли в працівника обмінника валют

В понеділок в Солом"янському районі столиці було скоєно розбійний напад з використанням вогнепальної зброї на працівника відділення обміну валют.

Про це повідомила працівник прес-центру столичної міліції Ірина Біба.

За словами І.Біби, повідомлення про вогнепальне поранення на вулиці Амосова в Солом"янському районі в райвідділ міліції поступило близько 8 години ранку.

Працівники слідчо-оперативної групи, які виїхали за викликом, з"ясували, що розбійний напад був здійснений на місцевого мешканця з метою заволодіння його сумкою з грошима.

"Чоловік, який по роботі займається обмінними операціями в пункті обміну валют, вийшов з будинку, в якому живе, поклав речі на заднє сидіння і, обійшовши автомобіль підійшов до дверець водія. У цей момент його із спини кілька разів ударили по голові. Коли чоловік озирнувся, нападаючий почав стріляти йому в ноги. Потерпілий впав, а зловмисника відігнав сусід, який опинився свідком. Злодій втік через футбольний майданчик", - повідомила І.Біба.

За її словами, із слів свідків складений фоторобот злочинця, якому приблизно 40 років. На його пошук орієнтовані всі підрозділи столичної міліції, повідомляє Сегодня

Зараз ви читаєте новину «У Києві стріляли в працівника обмінника валют». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі