вівторок, 16 вересня 2008 10:34

У Києві реконструюють Шулявський шляхопровід

Інститут Київпроект закінчив розробку проекту капітальної реконструкції Шулявського шляхопроводу, пише газета 15 хвилин.

Пропозиція інституту, яку Містобудівна рада Києва розгляне 18 вересня, передбачає збільшення проїзних смуг на мосту з шести до восьми. Також будівельники повністю замінять асфальт на дорозі, яка рік тому постраждала від пожежі. Крім того з"явиться новий льовоповоротний з"їзд  на проспект Перемоги.

Один лише проект транспортної розв"язки на пересіченні вулиці Довженко з проспектом Перемоги обійшовся столичним властям в  6 млн гривень. За оцінками фахівців, на сам капітальний ремонт міському бюджету доведеться виділити 170 млн гривень.

Приступити до реконструкції в Київавтодорі обіцяють в кінці 2008 року. "В першу чергу ремонт потрібний для збільшення пропускної спроможності шляхопроводу. Зараз тут постійно пробки, з розширенням проїжджої частини плануємо їх побороти", - розповів в.о. директора Київшляхміста Михайло Деренько.

Нагадаємо, рішення почати реконструкцію розв"язки в 2008 році Київська міська державна адміністрація прийняла менше року тому, повідомляє 15 хвилин.
Зараз ви читаєте новину «У Києві реконструюють Шулявський шляхопровід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі