четвер, 13 грудня 2007 17:01

У Києві рекламують Peregar від Alcohol (ФОТО)

Цікавий рекламний щит з"явився напроти Куренівського парку.

Зовсім недавно, під час виборів, на перетині вулиць Петропавлівської і Фрунзе красувався портрет лідера однієї з політичних партій України. З тих пір до болю обридлу за передвиборні місяці особу на радість населенню заклеїли вже в два-три шари. А днями на щиті з"явилася нова картинка, від виду якої місцеві мешканці на пару секунд впадають у веселий ступор. Адже на ній рекламують перегар!

- Напевно, це соціальна реклама, - припустила місцева мешканка Ганна. - Міська влада з курінням вже боролися і з Снідом теж. Тепер, мабуть, чоловічий алкоголізм здолав столицю.

Але чоловіки, розглядаючи рекламу, замість того щоб утриматися від уживання, самі того не помічаючи, тягнуться до гаманця, щоб купити пивце - дуже вже подобається дзвінкий бренд: PEREGAR від ALCOHOL. А поряд - відразу декілька точок, де можна купити не тільки пиво, але і напої міцніше.

- Так, мабуть, ця торгова марка буде відоміша Гуччи або Армані, - вважає студент Микола, якого ми вчора застали за розпиванням пива прямо під щитом. - Тільки ось нечесно: адже жінки теж п"ють.

У КГГА також не знають, кому належить це творіння рекламного мистецтва. Там відповідають, що на розі Петропавлівської і Фрунзе нічого подібного стояти не повинно. Правда, відразу ж уточнили: можливо, документи на рекламу ще до кінця не оформлені, а щит вже обклеїли, повідомляє Цензор.нет.

Зараз ви читаєте новину «У Києві рекламують Peregar від Alcohol (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі