середа, 11 липня 2007 09:13

У Києві "Мазда" врізалась у приватний будинок (ФОТО)

 
У районі Окружної дороги автомобіль "мазда" злетів з траси і в"їхав на подвір"я приватного будинку за адресою вул. Київська, 4, знісши огорожу та зруйнувавши льох. На щастя, на шляху автомобіля не трапилося людей.

"Близько восьми вечори ми з сім"єю в будинку дивилися телевізор, – розповів господар постраждалого будинку Микола Патлаченко. – Несподівано пролунав вибух. Та такої сили, що будинок аж труснуло! Ми вискочили на вулицю. Від диму й пилу нічого не було видно. А коли зрозуміли, що сталося, жахнулися: зазвичай у дворі хтось з наших порається, діти грають, сусідські хлоп"ята часто в гості заходять."

Із зім"ятої "мазди" вискочив молодий водій і пасажир. Ще один хлопець не міг вибратися – його придавило. Патлаченко, не зважаючи на загіпсовану ногу (недавно він її зламав), кинувся на допомогу. Витягнули хлопця, оглянули – на щастя, молодий чоловік відбувся самими подряпинами.

Його відвели в будинок, обробили садна. І тут розбитий легковик почав сильно диміти. Довелося Патлаченку ще й воду носити – щоб автівка не вибухнула.

"Машину і хлопців скоро забрали даїшники, – згадує господар будинку. – А пізно ввечері до нас приїхала мама водія. Плакала, просила вибачення, обіцяла відшкодувати збиток. Ми розраховуємо, що вдасться улагодити все мирно і до суду звертатися не доведеться", пише "Комсомольська правда" – Україна".

Зараз ви читаєте новину «У Києві "Мазда" врізалась у приватний будинок (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі