четвер, 05 червня 2008 15:08

У Києві продають фальшиві квитки на концерт Ленні Кравіца

Українські організатори концерту американського музиканта Ленні Кравіца, який відбудеться 16 червня в Києві, попереджають про можливості продажу підроблених квитків.

У зв"язку з цим організатори радять купувати квитки тільки в касах міста або в касах Палацу Спорту, а не з рук.

"Тому що інакше ці люди просто не зможуть потрапити на концерт, а сплачені гроші за квиток, їм, звичайно, ніхто не поверне", - повідомили організатори концерту.

Повідомляється також, що на вході в Палац Спорту по спеціальній фірмовій голограмі буде перевіряться, справжній квиток чи підроблений.

Нагадаємо, 16 червня Ленні Кравіц відвідає Україну в рамках світового турне на підтримку нового альбому It Is A Time For Love Revolution (2008), що стартує 29 травня в Іспанії.

Для забезпечення шоу, яке відбудеться в столичному Палаці Спорту, музикант привезе із собою 60 чоловік обслуговуючого персоналу і 6 фур зі сценічним устаткуванням. Акомпанувати співаку на сцені будуть вісім музикантів, разом з якими він представить українській публіці пісні Революція кохання, а також свої класичні хіти. На розігріві в Кравіца виступлять два українських колективи - Green Grey і Sister Siren.

Вартість квитків на концерт Кравіца в столичному Палаці Спорту буде коливатися від 250 до 3000 гривень, повідомляє Корреспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «У Києві продають фальшиві квитки на концерт Ленні Кравіца». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі