четвер, 21 жовтня 2010 14:57

У Києві показали фотографії голих моделей і зірок (ФОТО)
18

У столичній галереї Brucie Collectіons відкрилася виставка швейцарського фотографа Мішеля Конта.

На подію завітали телеведуча Кароліна Ашіон, дизайнерка Ольга Громова і посол Швейцарії Георг Цублер. Частували гостей вином і канапками.

Про фотографа і його роботи кореспонденту Gazeta.ua розповіла директор галереї Наталя Бакуменко.

"Мішель Конт відомий тим, що багато працював із такими журналами як Vogue, Esquire, Vanity Fair i Playboy. Йому позували Софі Лорен, Катрін Деньов, Мілла Йовович, Сильвестр Сталлоне, Наомі Кемпбелл, Міхаель Шумахер. Він також відомий тим, що виставляє зірок в такому ракурсі, в якому люди їх просто не впізнають. І Мішель один з небагатьох фотографів, який попрацював абсолютно в усіх існуючих жанрах. В нього є і портрети, і пейзажі, і навіть репортажі з гарячих точок", - сказала вона.

В галереї виставлено 25 фотографій Конта.

"Для даної виставки ми обрали фотографії в стилі ню і світлини зірок. Акцент зробили на тому, щоб відомі персонажі виглядали трохи провокативно, в нестандартному амплуа", - зазначила директор Brucie Collectіons.

Більшість представлених світлин - чорно-білі. На них зображені Шерон Стоун, Міккі Рурк, Майк Тайсон та інші знаменитості.

Роботи фотографа коштують від 2,7 до 7,5 тисяч доларів. Найдорожча з них - "Верушка". На ній обличчя моделі торкається голова змії.

Фото: Наталя Чубенко/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Києві показали фотографії голих моделей і зірок (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі